Sayın Üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.

Derneğimizin web sitesi EZVAN HAFRİYAT tarafından yaptırılmıştır, katkılarından dolayı EZVAN HAFRİYAT Yönetim kurulu  Başkanı Sayın ALPER LÜLESOY beyefendiye teşekkürlerimizi sunarız.

VAN DERNEĞİ

Yönetim kurulu Başkanı Cafer KANPOLAT.

Van Hava Durumu
Etkinlik Takvimi
Web Sitemizi Nasıl Buldunuz?

Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 6,8514   6,8638
EURO 7,7309   7,7448

Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Sponsorlarımız
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.

Ziyaretçi Bilgileri
Bugün: 11
Dün: 34
Toplam: 55969
Fahri Av Müfettişleri Görevde

Haber: Fahri Av Müfettişleri Görevde
16 Ağustos 2014 Cumartesi - 10:00DHA [6384498]

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar 14'üncü Bölge Müdürlüğü'nde açılan kursu başarıyla tamamlayan 4 fahri av müfettişi belgelerini alarak göreve başladı.

Van'da av yasağının bitmesi ile bugün itibariyle avcılar yaban domuzu ve çakal avına çıkabilecek. Av dönemiyle birlikte Doğa Koruma ve Milli Parklar 14'üncü Bölge Müdürlüğü'nde açılan kursu başarıyla tamamlayan fahri av müfettişleri de göreve başladı. Toplum tarafından desteklenmeyen bir çalışmanın başarılı olmayacağını belirten Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü Yunus Bakıcı, şöyle dedi:

"Amacımız; ülkemizin sahip olduğu av kaynaklarının korunması, kaçak ve usulsüz avcılığın kontrol altına alınmasını sağlamaktır. Bu amaçla kursu başarıyla tamamlayan fahri av müfettişleriyle koruma kontrol çalışmalarımız daha etkili yürütülecektir. Fahri müfettişler, olumsuzluklar karşısıda tutanak hazırlama yetkisine sahip olduğu gibi gerektiğinde kolluk kuvvetleri ile ortak hareket edebilicek." - Van

18/08/2014 Okunma Sayısı: 773